Kutup Yıldızı - Son Dakika http://www.kutupyildizidernegi.org.tr Kutup Yıldızı - Sağlık Gönüllüleri Derneği Arakan'a El Uzattık http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=217 04 Ekim 2017 Çarşamba 09:00:13 Arakan'a El Uzattık Ekibimiz Komor Adalarından Döndü http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=210 24 Ağustos 2017 Perşembe 21:29:49 Ekibimiz Komor Adalarından Döndü 15 Temmuz Davalarını Yakından Takip Ediyoruz http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=209 21 Ağustos 2017 Pazartesi 15:12:34 15 Temmuz Davalarını Yakından Takip Ediyoruz Gürün Devlet Hastanesine Cihaz Bağışı Yaptık http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=208 21 Ağustos 2017 Pazartesi 15:03:20 Derneğimizden Gürün Devlet Hastanesine Cihaz Bağışı 15 Temmuz Anma Etkinliklerine Katıldık http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=207 21 Ağustos 2017 Pazartesi 13:44:09 15 Temmuz Anma Etkinliklerine Katıldık Savaş Cerrahı Gibi Çalıştılar http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=201 01 Ağustos 2017 Salı 23:52:44 Savaş Cerrahı Gibi Çalıştılar Afrika Sağlık Kongresine Katıldık http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=199 29 Temmuz 2017 Cumartesi 17:05:45 Afrika Sağlık Kongresine Katıldık 15 Temmuz kahramanlarımız için Nijerde Su Kuyusu Açtık http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=197 29 Temmuz 2017 Cumartesi 16:46:05 15 Temmuz kahramanlarımız için Nijerde Su Kuyusu Açtık Gambiya toplantısına katıldık http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=196 29 Temmuz 2017 Cumartesi 16:35:41 Gambiya toplantısına katıldık Komor Adalarında 1000 Çocuğa Sünnet Seferi http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=194 29 Temmuz 2017 Cumartesi 11:16:17 Afrika'da Sünnet Seferi Gönüllülerin Geleneksel İftarına Katıldık http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=192 22 Haziran 2017 Perşembe 17:45:36 Gönüllülerin 17 Haziran'da gerçekleştirdiği geleneksel iftarına Dernek Başkanımız Dr. Abdullah DAŞTAN Bey, ailesi ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber bizler de katıldık. Derneğimizin Genel Kurulu Yapıldı http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=190 15 Haziran 2017 Perşembe 12:34:15 Derneğimizin 7. Genel Kurul Toplantısı 20 Mayıs Cumartesi akşamı Saat 21:30’da Küplüce Mah. Cennet Camii Sok. No. 29 Beylerbeyi/Üsküdar, İstanbul adresinde (Cennet Camii Cennet Kuran Kursu) yapıldı. Geleneksel 11. Armutlu Eğitim Programımız Yapıldı http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=188 11 Mayıs 2017 Perşembe 10:09:46 Üyelerin ailece dinlenme, tanışma ve eğitimi amacıyla yapılan programın sonuncusu 28-30 Nisan tarihleri arasında Armutlu’da icra edildi. Dolu dolu geçen programlara iştirak eden yaklaşık 40 aile programlardan dinlenmiş ve birçok konuda bilgilenmiş bir şekilde ayrıldı. GENEL KURUL TOPLANTI İLANI http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=186 02 Mayıs 2017 Salı 13:48:16 Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 20.05.2017 Cumartesi Günü Saat 19:00'da yapılacaktır. Halep'te Yaşanan Drama Sessiz Kalmadık! http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=184 21 Aralık 2016 Çarşamba 09:45:29 Suriye'de yaşanan savaştan dolayı Halep'teki insanlar mağdur ve bir an önce yardıma ihtiyaçları var. Millete İhanet Edenler Karşı Tavrımız Ne Olmalıdır? http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=183 30 Kasım 2016 Çarşamba 16:38:50 Kutup Yıldızı Sağlık Gönüllüleri Derneği fikir kulübünün düzenlediği "Devletimize ve milletimize karşı ihanet edenlere, Sivil Toplum Kuruluşlarının tavrı nasıl olmalıdır?" konulu toplantımız 18/10/2016 tarihinde Üsküdar'da yapıldı. 15 Temmuz Gecesi Şahit Olduklarımız http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=182 24 Kasım 2016 Perşembe 15:51:49 15 Temmuz Darbe Kalkışması gecesi Yönetim Kurulu Üyelerimizin yaşadıkları şahitlikler gözlerinizi yaşartacak. Milli İrade Platformu İstişare Toplantısındaydık http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=180 04 Ekim 2016 Salı 09:26:58 15 Temmuz darbe kalkışması sonucunda STK'ların bir araya gelerek oluşturduğu milli irade platformu üyeleri arasında derneğimizde yer almıştır. TBMM Başkanımıza Geçmiş Olsun Ziyareti Yaptık http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=179 24 Ağustos 2016 Çarşamba 14:07:47 TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulunan, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Başkanı ve TGTV'ye üye kurumların başkan ve temsilcilerinii TBMM Tören Salonu'nda kabul etti. Yönetim Kurulu Üyelerimiz İftarda Bir Araya Geldi http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=178 24 Haziran 2016 Cuma 17:26:14 Derneğimiz bu Ramazan'da yönetim kurulu toplantısını Hacı Ahmet Ünal Vakfında yaptı Gönüllüler Platformu İftarına Katıldık http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=177 13 Haziran 2016 Pazartesi 11:37:29 Gönüllüler Platformu'nun düzenlemiş olduğu geleneksel iftar programı 11.06.2016 tarihinde yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Fikir Kulübü'nün İlk Toplantısına Yoğun İlgi http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=176 26 Nisan 2016 Salı 09:13:48 Kutup Yıldızı Derneği Fikir Kulübü tarafından ‘’Türkiyede Sağlık Eğitimi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesinin Sağlık Eğitimine Yapacağı Katkılar’’ konulu Bir Konferans düzenlendi. Beslenme ve Obezite Konferansımıza Bekleriz http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=175 21 Nisan 2016 Perşembe 17:41:06 Fikir kulübünün ikincisini düzenleyeceği konferansımız Derneğimize Afganistan'daki STK'dan Ziyaret http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=173 16 Nisan 2016 Cumartesi 14:12:15 Derneğimizi ziyarete gelen Afganistan Islamıc Medıkal Associal yetkilileri Derneğimizin başkan yardımcısı Dr.Selahattin SEMİZ ile görüştüler. Geleneksel 10. Armutlu Eğitim Programımız Yapıldı http://www.kutupyildizidernegi.org.tr/NewsDetail.aspx?id=172 16 Nisan 2016 Cumartesi 08:26:31 Üyelerin ailece dinlenme, tanışma ve eğitimi amacıyla yapılan programın sonuncusu 8-10 Mayıs tarihleri arasında Armutlu’da icra edildi. Dolu dolu geçen programlara iştirak eden yaklaşık 44 aile programlardan dinlenmiş ve birçok konuda bilgilenmiş bir şekilde ayrıldı.