Geleneksel 11. Armutlu Eğitim Programımız Yapıldı

Üyelerin ailece dinlenme, tanışma ve eğitimi amacıyla yapılan programın sonuncusu 28-30 Nisan tarihleri arasında Armutlu’da icra edildi. Dolu dolu geçen programlara iştirak eden yaklaşık 40 aile programlardan dinlenmiş ve birçok konuda bilgilenmiş bir şekilde ayrıldı.

28 Nisan Cuma günü tesislere girişin ardından saat 20:00 da konferans salonunda tanışma programımı gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Opr. Dr. Abdullah DAŞTAN dernek hakkında kısa konuşma yaptıktan sonra, misafirlerle beraber güzel bir sohbet ortamı oluşturuldu.

Cumartesi akşamı saat 20:00 da günün ilk programı aynı zamanda derneğin genel sekreteri olan Av. Hüseyin YÜRÜK'ün konferans programıydı.

Hüseyin YÜRÜK yakın tarihte yaşanan olayları örneklerle dinleyicilere anlattı.

Son günün programı dernek başkanı Opr. Dr. Abdullah DAŞDAN moderatörlüğündeki ‘serbest fikir teatisi’ idi. Bir beyin fırtınası şeklinde geçen program öğle saatlerinde sona erdi.

Hanımlara ve gençlere ayrı ayrı programların da icra edildiği 2 günlük programdan üyeler büyük memnuniyet içinde ayrıldılar.